مواد لازم :

پودر نارگیل : ۲۰۰ گرم

شیر عسلی : ۳۷۰ گرم

پودر هل : ۲/۱ قاشق چایخوری

پسته کوبیده : به مقدار لازم

طرز تهیه :

تمام مواد بالا را با هم مخلوط میکنیم .

بعد در یک ظرف نچسب روی حرارت ملایم مخلوط رو گذاشته و مرتب هم میزنیم .

بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و به صورت دایره هایی در میاریم و در پودر نارگیل میغلتانیم .

نیم ساعت در یخچال میزاریم بعد آماده هست .

نکته :

میتونین داغ مصرف کنین بدون اینکه در یخچال بزارین .

میتونین در پودر پسته یا ترافلهای رنگی بغلتونین .

راستی بعد از اینکه از تو یخچال در آوردین در یک ظرف دربسته نگهداری کنین ولی دیگه تو یخچال نزارین چون مثل سنگ سفت میشه .