بارفی . . .
مواد لازم :
پودر نارگیل : ۲۰۰ گرم
شیر عسلی : ۳۷۰ گرم
پودر هل : ۲/۱ قاشق چایخوری
پسته کوبیده : به مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام مواد بالا را با هم مخلوط میکنیم .
بعد در یک ظرف نچسب روی حرارت ملایم مخلوط رو گذاشته و مرتب هم میزنیم .
بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و به صورت دایره هایی در میاریم و در پودر نارگیل میغلتانیم .
نیم ساعت در یخچال میزاریم بعد آماده هست .
نکته :
میتونین داغ مصرف کنین بدون اینکه در یخچال بزارین .
میتونین در پودر پسته یا ترافلهای رنگی بغلتونین .
راستی بعد از اینکه از تو یخچال در آوردین در یک ظرف دربسته نگهداری کنین ولی دیگه تو یخچال نزارین چون مثل سنگ سفت میشه .

+ نوشته شده در یکشنبه سیزدهم تیر ۱۳۸۹ ساعت 19:34 توسط نیلوفر
|
سلام