سالاد اندونزی . . .
کلم برگ سفید : ۱ عدد متوسط
ژامبون یا کالباس : ۴ یا ۵ ورق
قارچ ورق شده : ۱ پیمانه ( به دلخواه )
کنسرو نخود فرنگی : ۱ عدد
زیتون بدون هسته : ۱ پیمانه ( به دلخواه )
کنسرو ذرت : ۱ عدد
هویج فرنگی رنده شده : 5 عدد
آب لیمو : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز : به میزان لازم
نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز ، نعنا خشک و آویشن : به میزان لازم
طرز تهیه :
کلم برگ را ریز خرد کرده و با بقیه موادمون ( قارچ ، زیتون ، کالباس یا ژامبون ، ذرت ، نخود فرنگی ) مخلوط میکنیم .
بعد سس مایونز و آبلیمو و ادویه ها رو هم مخلوط کرده و به مواد سالادمون اضافه کرده و روی ظرف سالاد رو پوشونده و چند ساعتی در یخچال قرار میدهیم تا سس به خورد موادمون بره .
بعد از یخچال در آورده و تزیین کرده و سرو میکنیم .
نکته :
میتونیم در این سالاد از کشمش هم استفاده کنیم که من چون مهمونی بود و جمعیت زیاد و ذایقه افراد رو نمیدونستم از کشمش استفاده نکردم .
از فلفل دلمه ای سبز و ساقه های کرفس و همینطور از سیب زمینی پخته هم میتوان استفاده کرد .
البته من فقط از یه مدل تزیین تونستم عکس بگیرم اونهم به خواهرم گفتم ولی با زیتون و ذرت و نخود فرنگی ... میشه تزیینهای قشنگی انجام داد.
نوش جان .
سلام