مواد لازم :

کلم برگ سفید : ۱ عدد متوسط

ژامبون یا کالباس : ۴ یا ۵ ورق

قارچ ورق شده : ۱ پیمانه ( به دلخواه )

کنسرو نخود فرنگی : ۱ عدد

زیتون بدون هسته : ۱ پیمانه ( به دلخواه )

کنسرو ذرت : ۱ عدد

هویج فرنگی رنده شده : 5 عدد

آب لیمو : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز : به میزان لازم

نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز ، نعنا خشک و آویشن : به میزان لازم

طرز تهیه :

کلم برگ را ریز خرد کرده و با بقیه موادمون ( قارچ ، زیتون ، کالباس یا ژامبون ، ذرت ، نخود فرنگی ) مخلوط میکنیم .

بعد سس مایونز و آبلیمو و ادویه ها رو هم مخلوط کرده و به مواد سالادمون اضافه کرده و روی ظرف سالاد رو پوشونده و چند ساعتی در یخچال قرار میدهیم تا سس به خورد موادمون بره .

بعد از یخچال در آورده و تزیین کرده و سرو میکنیم .

نکته :

میتونیم در این سالاد از کشمش هم استفاده کنیم که من چون مهمونی بود و جمعیت زیاد و ذایقه افراد رو نمیدونستم از کشمش استفاده نکردم .

از فلفل دلمه ای سبز و ساقه های کرفس و همینطور از سیب زمینی پخته هم میتوان استفاده کرد .

البته من فقط از یه مدل تزیین تونستم عکس بگیرم اونهم به خواهرم گفتم ولی با زیتون و ذرت و نخود فرنگی ... میشه تزیینهای قشنگی انجام داد.

نوش جان .