X
تبلیغات
نیلوفر 27 - ژله رولی یا فرفره ای . . .

نیلوفر 27

هنرهای دستی مثل خیاطی قلاب بافی بافتنی گلدوزی و آشپزی

مواد لازم :

پودر ژله : ۴۰ گرم  ( من از توت فرنگی استفاده کردم )

آب جوش : ۱۰۰ سی سی

مارش ملو : ۲۵ گرم ( یک بسته از این بلندها )

یک ظرف مستطیل به ابعدا ۱۹ * ۲۵

طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله و آب جوش را به حالت بن ماری با هم مخلوط میکنیم .

بعد از اینکه ژله کاملا حل شد ، مارش ملوها را که به اندازه یک سانتی برش زده ایم به ژله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که احساس کنیم مارش ملو ها آب شدن بعد از روی حرارت بن ماری برداشته و مرتب هم میزنیم تا مخلوط یک دستی داشته باشیم .

سپس ته یه  ظرف مستطیل مانند را که من در اینجا از یه ظرف به ابعاد ۱۹ * ۲۵  استفاده کردم را کمی روغن مایع چرب میکنیم بعد ژله را در آن ریخته و در یخچال میزاریم .

پس از یک ساعت از یخچال در آورده و دور تا دور ژله رو با چاقو آزاد کرده و از یک طرف ژله شروع به رول کردن ژله میکنیم .

بعد وقتی که رول کردیم آخر ژله رو با انگشت فشار میدیم تا از هم جدا نشه .

بعد ۲ ساعت در یخچال گذاشته و بعد برش میزنیم .

بسیار راحته و خوشمزه .

نوش جان .

نکته :

من با قاشق هم زدم ( تا وقتی مارش ملوها آب بشن ) و از همزن یا میکسر استفاده نکردم .

پودر ژله با هر طعمی که دوست داشتین استفاده کنین .

این مقدار که من درست کردم همین تعدادی شد که در ظرف هست شما میتونین ضخیم تر و پهن تر هم بکنین .

این هم عکس مارش ملو

 

نوشته شده در شنبه چهارم اردیبهشت 1389ساعت 13:9 توسط نیلوفر|


آخرين مطالب
» نوع دیگری از بافت توری زیگزاگی ....
» آموزش بافت جودانه ....
» آموزش بافت کشبافت ....
» آموزش بافت ابری .....
» آموزش بافت ساده ....
» پاپوش زنانه و دخترانه .....
» کلاه و شال گردن .....
» شنل و کلاه دخترانه ( قسمت دوم کلاه ) .....
» شنل و کلاه دخترانه ( قسمت اول شنل ) ....
» سالاد زمستانی ...

Design By : Pichak